time and truth and hearts


Domestic (nem, nem fluff, bocsi) hurtcomfort a Captain America: The Winter Soldier után arról, hogy Bucky hogyan tud, ha vissza tud egyáltalán, illeszkedni az emberi életbe.

"Hihetetlen gyorsasággal találja magát az ágyhoz szegezve. Bucky fölötte térdel, kommandósszorítás. Dobban benne a vér, felveti a fejét és a vállait végigroppantva a végigvezeti az ősi erőt – ölj!- keze megemelkedik és madármód lecsap. Ujjai alatt ott dobol a másik nyaka."


Itt a zene ami a cím, és kicsit a hangulat is:

Time and truth and hearts



Az eső alatt áll; egyedül, kint a balkonon, maga alá ejtett vállakkal. Steve bentről, csendben figyeli. A farmerja elszakadt, a dögcédula kiüt a trikó vonalán, nem vette le, azóta talán egyszer sem, és most a hajából csöpögő víz a tarkóján összegyűlve körülfolyja az érdes láncot majd csepp, csepp, legördül a nyak vonalán. Belekúszik a kulcscsontba, bele a fém hidegébe, végig az ujjak ívén és csepp, csepp, végül a pocsolyába körülötte. A nadrágszár a földet súrolja, a víz pedig lassan a térdéig visszaivódik az anyagon - áll a vízben, és a körforgásává válik ő maga is.
Viharzápor: felhőket robbant.
Remegés fut át rajta, ugyanabban a zárt, végtelenített körben: lábujjaitól az álláig egymás után feszülnek meg az izmai, gyorsan, pattogva, reflex-szerűen, majd görcs megakad a nyakában, egy pillanatra fejét úgy veti fel, mintha ki akarna törni, mintha bele akarna üvölteni az alkonyodó városba- aztán elernyed.
Csepp, csepp, zuhognak éles cseppekkel az emlékek.
Steve csak áll, és bámulja.
Nem látja az arcát.
*
Fél vállal az ajtókeretnek támaszkodik, kezében egy törölköző. Vár rá, csendben, meghúzódva, és Bucky csak akkor veszi észre, amikor már belép. Amikor már túl közel vannak. Egy pillanatra összeakad a tekintetük – hagyjálbékéntakarodjinnét, üzeni Bucky, - segíthetek - rebben vissza Steve. Most odanyújthatná a száraz frottírt, a vállaira teríthetné vagy beleburkolhatná, megölelhetné és hátba lapogathatná mint annyiszor. Felitathatná vele az esőt és talán a fájdalmat; de csak áll, és tehetetlenül gyűrögeti az ujjai közt.
Bucky ismét ránéz – Buckynak most fel kell néznie rá, fel pár centivel magasabbra, fel az idolra, a szőke hajra és a tiszta szemekre, fel az erkölcsre és a nemességre – kitépi kezéből a törölközőt, és a nyakába vágva, haját törölgetve elviharzik mellette.
Becsapja maga után a szobaajtót.


*


Steve utánanéz. Víznyomok a parkettán, sóhajt, majd szó nélkül feltörli. Behajtja a teraszajtót, visszaviszi a felmosóvödröt, majd bekopog. Kopp, kopp, kettő szolid a tölgyfaajtón, a saját ajtaján, a Buckyval közös – a szóra, közös, őszinte boldogsággal mosolyodik el- lakásukban.
Nem az számít, hogy az övé, hogy Bucky csak meghúzza itt magát, hogy máshová nem mehetne, máshol nem lenne biztonságos, hogy a világ azon része, aki tud a létezéséről dühöngő őrültnek és precíziós fegyvernek tartja- Steve-et csak az érdekli, hogy itt van, vele, ennyi év után végre ismét, és talán most tényleg örökre. Hogy vállon lapogathatja és segíthet neki visszanyerni önmagát. A régi Buckyt, akinek folyamatosan valami tréfa csillogott a szemeiben és aki megvédte őt, amikor kellett. Most viszonozhatja.
Bucky Barnes és Steve Rogers, együtt a legvégéig, csak ez fontos.
Bentről mordulás. Engedélynek veszi, óvatosan lenyomja a kilincset.
Bucky az ágy szélén ül, bámul ki az ablakon. Az üvegen és a hátán egyformán csorog le a víz. Profilból látja, az arcába tapadt vizes tincseket, és az arcán végiggördülő könnyeket is.
Steve mellé helyezkedik, és ismét megpróbálja átölelni.


Hihetetlen gyorsasággal találja magát az ágyhoz szegezve. Bucky fölötte térdel, kommandósszorítás. Dobban benne a vér, felveti a fejét és a vállait végigroppantva a végigvezeti az ősi erőt – ölj!- keze megemelkedik és madármód lecsap. Ujjai alatt ott dobol a másik nyaka.
- Bu-cky. Buck. Figyelj----rá—hám. – Steve minden erejét összeszedi, hogy beszélni tudjon. A szorítás nem gyengül, de nem is erősödik, egyforma, biztos satuba fogja. Bucky valami gyermeki érdeklődéssel vegyes kegyetlenséggel figyeli. A fókusza célkereszt, a bőrre tapad, a mélyben futó erekre és a bennük tomboló életre, a leszorított vérre és hangra, a finom, lágy szisszenésre, ahogy kifelé préselődik a levegő. Jobb kezével szorítja. Jéghideg.
Másfél perc.
- Bu--- Fölötte térdel, áldozata, prédája, és ő játszik vele. Haja Steve arcába hull, beletapad, és minden egyes lélegzete kineveti az alatta fuldoklót. Fokozatosan egy aprót enged a szorításon, Steve ösztönösen levegőért kap. Bucky arcán végigkúszik egy alattomos mosoly.


Két perc.
Steve minden erejét összeszedi, hogy jelen maradjon a pillanatban. Tudatosságot és ellazulást erőltet magára, kiképzés; emlékezz Rogers.
Végigborzong rajta a libabőr és mintha csak erre reagálna, Bucky szemében új szikrát vet az élvezet. Analitikus elméje pillanatok alatt felméri, elemzi, majd visszafordítja az ellenség gyengéjét. Kettőt talált, egy: levegőhiány; a másik fuldoklik. Kettő: ő maga; a másiknak valamiért fontos. Keze kicsit enyhít a szorításon, és amikor a másik levegőért kap ő közelebb hajol, még közelebb, egészen a bőréhez majd gyorsan az ajkai közé lehel, egy pillanatra összeérnek, az érintés forró és meglepően puha, Steve torkában megakad valami. Közben az elhasznált, langyos áramlat bekúszik Steve testébe és megajándékozza néhány plusz másodperccel.
Kettő és fél.
Ínyét felhúzva rávicsorít, majd kissé hátrább húzódik, és tűnődve nézi az alatta heverő férfit.
Persze befoghatná a száját és az orrát. Eltörhetné a gégéjét. Kitéphetné a légcsövet vagy egyszerűen csak összezúzhatná. De megbabonázza az ölés rítusa, és a másikban vergődő életvágy.
Három perc.
Tartalékolni kell mindent, Steve szeme elé foltok kúsznak, Bucky elhomályosul, Bucky, nem, már nem is ő, egy idegen, rajta térdelve, a sárba szegezi és a pajzs, oldalra nézne, de nem engedik elfordulni, valaki tartja a fejét acélmarokkal és félelemmel, a pajzs, a pajzs távol- szorosan összezárja a szemhéjait, koncentrálj, Rogers.
Bucky ajkainak emléke a bőrébe égve.
Újabb pillanatok.

Három és fél.

Steve kezei végig maga mellett pihennek, ki tudná szabadítani őket. Nem akarja.
Lehunyt szemmel elmosolyodik – itt vagyunk hát megint - majd egy utolsó elszánással újra felnyitja, és minden maradék erejét belesűrítve a másik tekintetét keresi. Végső elszántsággal kapaszkodik bele, úgy húzza magához, mint akkor, épp csak csípős szél helyett most levegőhiányos fülledtség van, itt Bucky tartja magát stabilan és ő zuhan.
Már csak a nézésével kommunikál, a kék íriszeken tompán szűrődnek át a barna hajszálak
- hiszek benned, hiszek benned végig, Bucky – és az ujjak most még erősebben fonódnak köré. Érzi, ahogy szökik a levegő, az összetett gondolatok és a halálképek lepörgése között már csak hörögni tud.
Aztán Bucky egy hirtelen lökéssel elengedi, az oxigén a sejtjeibe robban és ő önkéntelenül belemarkol a takaróba. Zihálva felbukik, felül, és levegőért kap.
Pár pillanat csend.
Pár ütemnyi szívdobbanás.
Bucky valamikor elhúzódott, és most megrogyva ül az ágy végében. Rázza a remegés.
Steve erősen megköszörüli a torkát, nyelvét végigfuttatja fogsorán, majd mély levegőt vesz.
A szavak lassan visszatalálnak hozzá, szavak körülöttük, kimondatlanul, és ő megérti.
- Ne…kérj elnézést.
Megölhettelek volna, válaszol Bucky szeme. Meg akartalak ölni, üvölti felé.
-Tudtam, hogy időben megállsz. James Buchanan Barnes, te sohasem fogsz bántani engem.
Végigsimít a lüktető nyakfelületen - az ujjak nyoma még ott kígyózik, lila zúzódások a tiszta bőrön. Bucky az ágy másik végéből, törött Bucky, apró Bucky, emlékektől szilánkokra hasogatott Bucky csak ül, és analizálja a történteket: nyaki sérülés, felszíni, gyógyulási idő: két hónap.
- Ezek a test sebei, Buck. Elmúlnak.
Közelebb húzódik, és átveti a karját a reszkető vállakon. A bőr illata még mindig nedves. A törölköző valahol a padlóra hajítva.
Steve Rogers suttog, mesél, ismeretlen hangokat dúdol, mély hangon berezgi az egész szobát, és Bucky lassan elcsendesedik. Ülnek az ágy szélén, lógó lábbal, Bucky feje a vállára bukik, ő pedig végtelen szeretettel húzza magukra a takarót. Hallgatják a némaságot.
*
Bucky dől hátra előbb.
- Éhes vagyok.
Steve oldaláról hirtelen eltűnik a világ. A levegő felsérti azt a részt, ahová az előbb még Bucky vonala illeszkedett. Egy pillanatig elgondolkodik, hogy ő is hátradől, és csak bámulják a mennyezetet, talán beszélgetnek, és beleszagol Bucky illatába, langyos föld, langyos bőr, hűvös fém, és talán átöleli, hogy megmutassa: ők, itt a világ közepén elzárva alkotnak szigetet, hogy üvölthet kint a vihar és zúghatnak bent a démonok, és szétcsapódhatnak az évtizedek emlékei de ők, ők itt lesznek.
Aztán Steve rájön, hogy ha így eldől, akkor nem tud mit kezdeni a jobb karjával, az beszorul közéjük, és összességében egy nagyon kínos helyzetet produkál. Megtámaszkodik inkább, és tenyerét a térdén pihentetve, mosolyogva fordul hátra.
- Pizza jó lesz?
- Mikrós?
- Nem, ha kijössz és meggyúrod a tésztát.
- Mikrós.


Steve a konyhában percekig nézegeti a fagyott dobozokat. Nem találja a perforálást, feltépni meg nem akarja, ujjai már egészen átfagytak.
Bucky közben egyenletesen morog a szobában.
Steve rámosolyog a kiszabadult pizzákra és a pizzák visszamosolyognak rá.


*


Visszkézből vágja szájon, reccsen a csont és Steve bőrén felfeslik a vér. Elharapja a nyelvét. Bucky lángol előtte, ő pedig mosolyogva hátralép, és suttogva csitítja.
- A barátod vagyok, Buck. Barát,  nem ellenség.- A másik megrázkódik, leejti a kezét, és szemében lassan elcsendesül a tűz. Kérdően néz fel rá, némi megbánással.
Steve kézfejével letörli a vért, és már vigyorog.
- Történelmi pillanat, hölgyeim és uraim: megálltál egy után. Van egy jó hírem - komolyan, bizakodva a szemébe néz- kezdesz belejönni, Buck.
A megszólított összevonja a szemöldökét, majd alapos átgondolás után, bizonytalanul válaszol
- ...barát. - Steve bólint, felé nyújtja a kezét, Bucky bionikus karja pedig már a csuklójára is fonódott, áthajítja a lakáson és a nappali falának csapódva a földre csúszik.   
- Sőt, ami azt illeti, te hombárfejű  - nevet rá feltápászkodva, - a legjobb barátod.  


A sérülések és a boldogság között fordított összefüggés húzódik.
Bucky hónapok óta ingadozik a fájdalom okozása és annak elviselése között: a fizikai sérülések lassan, támogatva, Steve testébe vésve enyhítik a lelki fájdalmat.

*


Az estéiknek újabban van valami különös, ha nem ódzkodnának a szótól kimondanák: régies bája. Filmek, félhomály, és a gyógyulási folyamat stádiumai, dobozos sör, popcorn, a háttérben halk zene, és mindezen átszűrődve az emlékek. . Gyász.


Lassan simít végig Steve mellkasán.
Ujjai alatt átrajzolódnak a bőr vonalai. Libabőr és az izmok finom mozgása, ahogy Steve próbál nyugodtan lélegezni. Bucky a kulcscsontjára simítja ujjait, majd reflexből beleakasztja a hüvelykujját. A csont megugrik, ahogy Steve önkéntelenül is nagyobbat nyel. Ujjbegyek a pókhálószerűen szétfutó hegeken. Bucky egyszer megragadta, a falhoz taszította és nekivetődve szétzúzta a kulcscsontját. Két hónap kell a csonttörés gyógyulásához, a kulcscsont ennek több, mint duplája is lehet.
Gyógyulási idő: négy-öt hónap.  
A szilánkok akkor áthasítottták a bőrt, most pedig ez a millió bőrbe ivódott csillag halványan tükrözi vissza a kinti éjjelt.


Könnyű érintéssel halad végig a mellkas vonalán, átsuhan a számtalan zúzódáson, végül hasfal oldalán, a bordák íve alatt áll meg. A sérülések között könnyen megismeri a saját kéznyomát.


Késszúrás, nem ért létfontosságú szervet; mosogatott éppen, mint aki vissza akar szokni a civil életbe, Steve belépett, ráköszönt, ő pedig lebukott, megpördült és süllyesztett súlypontból előrevetődve a bordái közé vágta a kést. Steve összerogyott, az ujjai megfeszülve kapnak a levegőbe. A köd eltűnt. Steve a padlón. Vértócsa.
Bucky a sebre szorította tenyerét és üvölteni akart.
Helyette nyugodtan, szinte közönyösen mentőt hívott.
Aztán napokig nem jött haza.
Steve a kórházban ő pedig bújdosik, menekül a rá szakadó halál és a mindent felőrlő bűntudat elől. Jobb lesz neki nélküled, Barnes.  


Steve fájdalma, amibe nem akar belegondolni.
Steve hiánya, a csontjaiban és a tudatban: nem veszítheti el újra.
Steve mosolya, amikor ajtót nyit neki.
Nem kérdez semmit, csak arrébb lép, beengedi, Bucky kilép a bakancsból, az akasztóra dobja a dzsekit és a kanapéra telepedve összefogja arcába lógó haját.  
- Helló.
Minden mozdulat otthonos.


*


A balja maga mellett lóg, centikkel hátrébb, elrejtve önmaga elől is. Nem tud huzamosabban ránézni, a kar az emlék maga; vér fakad belőle és fegyverek ugatnak, ő pedig táncol, táncol mint az őrült, bele sem gondol, ölj, katona, és ő ugrik. A fém a halál; szervetlen, csonka űrt jelez és csak pusztulás születik belőle. A beleivódott vörös csillag pedig emlékezteti mindarra, ami nem lett, ami nem lehetett - hősies ember és amerikai polgár.
Steve kinyúl érte, mindkét kezét a tenyerébe fogja, és megrázza a fejét.
- Nem zavar, Buck. - Ujjait egyesével a másik ujjbegyeihez érinti. Öt langyos, öt csonthideg.
-Tényleg nem. - Lenéz, a balja teljesen érzéketlen, végiggördíti rajta Steve ujjait, majd másik kezét rásimítva egybezárja őket. Steve előbb saját a mellkasára simítja Bucky mindkét tenyerét, szíve a testmeleg kéz alatt dobol, majd végigvezeti őket egészen a csípő vonaláig.


Teljesen természetes, amikor megcsókolja. A mozdulat lassú, óvatos, és mély, Steve ajkai pedig ismét, mint az elmúlt időszakban annyiszor, abba a csibészes mosolyba húzódnak.
Hogy tudsz így nevetni. Hogy mondhatod, hogy minden rendbejön.
Hogyan hihetsz benne. Miért tudsz engem is meggyőzni.


A gondolatok és a szavak ott bolyonganak körülötte, és Bucky hosszú ideje most először találja meg, hogy melyiket kellene kiválasztania közülük.
- Köszönöm.
Steve a mellkasára vonja, és csak fekszenek a csendbe oldva. Bőr a bőrfelületen, ütemre emelkedő és süllyedő mellkas. Kezeik összefonva, Bucky arca a nyakhajlatában pihen és a lassuló lélegzés felmelegíti a vékony bőrt.
- Isten hozott, Bucky.


KOMMENT

Megjegyzések

Raistlin üzenete…
Szóval ezek azok a szavak amik a nyelvem alatt voltak a film után és amiket nem tudtam kiejteni, ezek azok az érzések; ez az a szerelem, amibe beleszerettem, és amit te - a lehetetlennel dacolva - megfogalmaztál, zápor-könnyen és illata van a soroknak és hűvöse és fogalmam sincs, hogyan csinálod, de ez már tényleg túlmegy azon, hogy történet legyen, ez olyasmi, mint a felötlő gondolatok és egy felbukó érzelem tényleg - és mégis te alkottad; és én pedig itt ülök szótlanul, mert másodszori olvasásra is ugyanúgy végigsöpör rajtam. Köszönöm.
mango üzenete…
Gyere ide és én csak megölelni tudlak már tényleg, meg talán begyakorolni Mr. Stan mindennél kifejezőbb hálanézését és azzal pillogni feléd. Nagyon, nagyon szépen köszönöm. *intenzív murrogás*
Névtelen üzenete…
Igazat megvallva... nem akartam szeretni ezt a történetet; el akartam olvasni, morgolódva, nem-tetsző-mormolással. Nem akartam, hogy tetszen, mert sem az A. K., sem az egész Bosszúállók-os filmet nem szeretem. Nem akartam, hogy tetszen a páros, a hurt/comfort, nem akartam a zene szövegrészletéből hangulat üzit a skype-ra, nem akartam a késztetést, hogy én ezt a filmet meg akarom nézni, mert nem.

Utóbbival kapcsolatban még tartom magam, akaraterőmet azzal támogatom, hogy úgysem lehet benne olyan nyíltan a kapcsolatuk, ahogy akár te, akár Raistlin megírta.
Egyszer volt egy olyan pillanat, amikor önelégülten kezdem reménykedni, hogy mégsem lesz ez olyan jó kis történet, ahogy indult... aztán le lettek hurrogva a kárörömködők.

Ezek után fáj elismerni, de tényleg tetszett.
mango üzenete…
1. Bocsáss meg, amiért ilyen későn reagálok csak :>
2. Cserébe fél nap egy gifet próbáltam visszakeresni a tumblr mélyén, aminek a lényege valami olyan, hogy Sebastian Stan (Bucky) egy interjún a riporter „hát srácok, ti nagyon buzik vagytok együtt”- kijelentésre azt somolyogja, hogy „Nos valóban, elismerem, időnként elég Túl a barátságon volt.” Aztán idézve bevágnak két parallel képet az elhíresült „I’m with you till the end of the line”mondattal a két filmből, majd jön egy kis „Mikor semmim nem volt, Bucky akkor is ott volt nekem” Steve-től, majd egy „MENJ INNEN *robbanások* Nem, NÉLKÜLED NEM ] végül az utolsón Samuel L. Jackson (Fury) besuhan a mikrofon mögé és a riporter kérdésére „-Miért gondolja, hogy ez az Amerika Kapitány a mi időnk tökéletes hőse?” – azt válaszolja, mielőtt Stan megszólalhatna: ”-Mert ő az első LGBTQ Kapitány.”
szóval ezért vannak a gifek hogy ne kelljen ennyit írni róla
de amúgy tökre búza a film is
és stucykék nagyonde szerelmesek
(Raistlin pedig épp írt egy metát erről; ami letépi a szíved trust me az enyémmel megtette)
3. Csak most jutok el odáig, hogy megköszönjem, amiért mindezek ellenére elolvastad, mert imádlak érte, őszintén és lelkesen.

Hagyd magad meggyőzni: ez a szerelem megéri.

[4. Megkérdezhetem, akár itt, akár privátban, hogy olvasóként melyik rész volt az, ami kizökkentett benne? Jó lenne tudni, hogy a jövőben elkerülhessem:3]
Névtelen üzenete…
Nem hiszem, hogy ami itt kizökkentett, általánosságban is zavaró tényező, inkább szubjektív dolog. Mindenesetre, amikor a kapcsolatuk átment szimplán fizikai bántalmazásba, akkor Steve hozzáállása számomra túl irritáló volt.
Mint említettem, nem láttam a filmeket, szóval jellemekkel nem vagyok tisztában, nem tudom, mennyire önpusztító jellem az említett. Az jutott azonban eszembe és bocs a talán sántító hasonlatért, de a kutya fejét sem paskolod meg, ha feléd kap, hanem rávezeted, hogy ez rossz. Magától aligha fog rájönni. Persze, szépen laaaaaassan kialakul benne a bűntudat, de a magam részéről biztos nem hagytam volna idáig fajulni a helyzetet… ezért szép a szubjektív nézőpont. :P

Viszont a kapcsolatuk kevésbé pusztító-önpusztító része tetszett, olyan esős délutáni csendesség jellemezte.
„Csak az lesz boldog, ki földet hány múltjára.
Ha egyszer úgy várna engem is egy csillogó
szemeivel bíztató, életemnek ízt adó.

Utolsó imámban csak érted kérem Őt,
hogy engem megtalálj. Mindig kapj még erőt.”

(Egy csere-megállapodás keretében amúgy meg kell majd néznem egy pár filmet nyáron, többek között ezt is, amiért cserébe én is megnézetek pár filmet.)
Adrienn üzenete…
Szia!
Elkezdtem olvasni, és rájöttem, hogy én ezt már egyszer elolvastam. És nem értem, hogy lehet az, hogy komment nélkül hagytalak. (megígértem magamnak, hogy mindent kommentelek, amit elolvastam ha!)
Steve és Bucky, jaj, sírhatnékom van tőlük... És meg is könnyeztem, nem tagadom. Nem egyszer, állandóan, amikor róluk olvasok, és mostanság elég gyakran jönnek szembe velem. Köszönet ezért a történetért is! Annyira keserédes és annyira gyönyörű... Szeretem, ahogy ábrázoltad a szerelmüket, ezt a se-veled-se-nélküled kapcsolatot. Jó kis hangulata volt, olyan sötét, mégis reménnyel teli, és annyira groteszk. Még egyszer köszönöm, hogy olvashattam!
mango üzenete…
Én nem tudom ki cserélt veled filmeket, de ezennel is üdvözlöm az ízlését. :>
Nagyon szépen köszönöm (még ha így tökre megcsúszva is) a meglátást, teljesen jogos, amit mondasz, a hasonlat pedig nem sántít, sőt. Steve viselkedését itt teljes mértékben a CATWS-re alapoztam, ugyanis a [SPOILER SPOILER és amikor a hídon akkor SPOILER] szóval ez a nagyra nőtt szupehősmamlasz vá végig küzd azért, hogy Bucky ember, a barátja, és ott van a kiképzett, formatált katona mögött, és Steve a film egy pontján megadja magát, és nem küzd ellene- fegyverrel. Helyette arra játszik, ami összekötötte őket, a barátságra, a szeretetre és szóval nézd meg és érzékenyülj el rajta, mert nem túl reális, de épp ez a legfájdalmasabb és egyben szebb is benne, hogy Steve meghozza ezt a döntést és vállalja a kockázatot és hisz benne és
s z e r e t i

(mi meg zenét cseréltünk, mert a Suhancost eddig csak a Bájolón keresztül ismertem mert jajszabóbalázs, de ez is ígéretesnek hangzik c: )
mango üzenete…
MORGEN gyere ide és hadd nyomom a fejedre meg a homlokodra meg a tarkódra meg mindenhová ezt a matricát. Azt jelzi öt kilométeres körzetben, hogy mennyire menő vagy, amiért ilyen kommentes ígéreteket tettél magadnak és hogy ezzel mennyire boldoggá teszel minden írót és jaj :>

Az ő kapcsolatuk az egyik leggyönyörűbb. Ezt minden OTP-nél hajlamos vagyok elsütni, de ha egyszer tényleg. Van egy ide illő tumblr idézet: " stevexbucky OTP: doing the do since world war 2" és ha ez nem a világ legjobb dolga akkor mutassátok meg nekem, mi az. De pszt, ez az.
Ami a se-veled dolgot illeti, szerintem legfeljebb ebben a kezdeti szakaszban állhat fent, de talán még itt sem annyira, mert ők valahogy mindig is CSAK VELED és senki mással voltak, mindig, gyerekkoruktól, "till the end of the line" és ezt, illetve az erre épülő mélyülő érzések miatt nem létezhet olyan univerzum ahol ők tartósan nincsenek egymás közelében és életében és lenyúlt atlétáiban és Bucks összecopfolja otthon a haját és Steve próbál palacsintát sütni
és szóval ez így van.
c u p p y. üzenete…
Pontosan tudod, milyen állapotban vagyok és hogyan lett szerencsém ezekhez a szavakhoz; mit szavakhoz, mondatokból csobogó vízeséshez, Sucival mellettem, a szívdobogásukkal a fülemben és.
itt kezdődik a gáz, mi az istent mondjak erről többet, mint ami?
Minden mozdulatuk tökéletes, a hangulat még mindig szorítja a torkom (hahahhah), az utóíze a nyelvemen.
Utállakgyűlöllek.
Miért így miért ennyire ők miért miért
minden a ti hibátok.
xxx
mango üzenete…
YAMI;
no words needed
MERT ÉREZLEK MERT EZEK KETTEN
amúgy bőven elég volt látni ahogy utána összegömbölyödsz és átérzed és minden nagyon fáj de minden nagyon jó; és üdv a fandomban mert nagyon boldogan fogad(unk). Zárásul pedig csak Sucink magasztos szavait tudnám idézni:
"írj
ÍRJ
írj
írj
írj
íRj
írj. (x38)"

Caty üzenete…
Szia! Még csak most találtam ide. Nagyon tetszett. Még több ilyet. Teljesen karakterhű, fájdalmas, de boldog vég. Minden amit imádok :) Köszi, hogy olvashattam :)
mango üzenete…
JUJ CATY
nagyon örülök, hogy itt vagy úgy értem nagyon és teljesen nem ide kapcsolódik de fél este ideges vagyok mert nem enged a rendszer felvennem egy tárgyat
és erre jössz te
fellibbensz ide
és itt hagysz egy mosolyt
és igazából én köszönöm. (✿´‿`)
Caty üzenete…
Örülök, hogy sikerült felvidítanom téged :)

Népszerű bejegyzések